Düğünde Şık Görünmek İçin Başörtü Stil Önerileri

06-05-2024 09:55
Düğünde Şık Görünmek İçin Başörtü Stil Önerileri

Tüm sevdiklerinizin bir araya gelmesi için en güzel ve özel günlerden biri olan gelin ve damadın yaşamlarını birleştirdikleri günü hep birlikte kutladığımız düğünlere adet üzerine herkes en şık haliyle katılır. Dans edilen, tatlı ve yemek yenilip içilen, her kültürün kendine has eğlenceleri ile dolu olan bu 1 ila 3 günlük eğlencede sizin de şık görünmek herkes gibi hakkınız! Bu nedenle sizlere yardımcı olmak adına bu içeriğimizde hangi başörtü stilleri ile beklediğiniz şıklığı yakalayabileceğinizi açıklayacağız. 

Saf İpek Şal

Saf İpek Şal, parlak modellerden hoşlanan hanımlara hitap eden tam da düğüne yaraşır bir ürün modeli. Bordo, mor gibi göz alıcı renklerle son derece gösterişli bir görünüm yakalamak isteyenlere çok uygun. Düğün salonunun ışıklandırması ile ışıl ışıl bir görünüm elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Daha sade giysilerle, ürünün farklı tonlarını bir araya getirerek kombinleyebileceğiniz bir eşarp.

İpekevi Yıldız Çiçeği Desenli %100 İpek Şal

İpekevi’nin yıldız çiçeği ve şakayık bahçesi gibi %100 ipekten üretilmiş şalları çiçek desenli ürünler kullanmayı seven hanımlara hitap ediyor. Bu ürünlerle hem kına gecesi hem düğün yemeği gibi farklı kombinler yaparak çok şık görünebilirsiniz.

Piramit Abiye Şal

Piramit Abiye Şal modeli gümüş görünümü ile son derece göz alıcı bir eşarp modeli. Büyük ve kolayca şekillendirilebilir yapısı, kendine has tasarımı ile katılacağınız düğün davetlerine oldukça uygun bir abiye şal. Gösterişli kombinlerden hoşlanıyorsanız nötre yakın bu rengi birçok kıyafetle kombinleyebilir ve aynı şekilde makyaj tonları konusunda da özgür hareket edebilirsiniz.

Hint İpek Kazayağı Desenli Monogram Şal

Oldukça kaliteli bir marka olan Hint İpek ürünlerini bir kere kullanan hanımlar asla vazgeçememektedir. Kazayağı desenli monogram işlemeli Hint İpek Kazayağı Desenli Monogram Şal serisinin birbirinden farklı renkleri arasından kendi beğeninize göre bir seçim yapabilir ve göz alıcı kombinler elde edebilirsiniz. Yalnızca düğün için değil özel herhangi bir davette rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden şık şallar için Shecarf daima en iyi seçimleri yapmanıza yardımcı olur. 

Cardion Dijital Baskı Desenli Premium Şal

Özel günlerde daha çok desenli modeller kullanmayı seven hanımları da elbette ki unutmadık! Cardion Dijital Baskı Desenli Premium Şal serisinin benzersiz ve özgün tasarımı farklı tonlardaki renkleri sizlerle buluşturuyor. Bunlar arasından dilediğiniz rengi seçerek çok şık bir şala sahip olabilir ve düğünde tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir

Tesettür Abiye İçin Şal ve Eşarp Önerileri
Eşarp ve Şal Seçimine Uygun Aksesuar Fikirleri
Tesettür Giyimde Eşarp ve Şallarda Renk Uyumu
Yuvarlak Yüz İçin Eşarp Bağlama Biçimleri
Eşarp Tokası Nedir Nasıl Seçilir ? 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.