Modası Geçmeyecek En İyi 10 Eşarp Modeli

06-05-2024 09:46
Modası Geçmeyecek En İyi 10 Eşarp Modeli

Yeni bir ilkbahar yaz sezonuna girdiğimiz bu dönemde dolabınızda değişiklik yapmak, birkaç zamansız ve klasikleşmiş, modası geçmeyecek eşarplardan satın almak gibi niyetleriniz varsa öncelikle doğru yerdesiniz! Shecarf’ta hem son trendlere uygun yeni modeller hem de asla modasını yitirmeyecek klasik modelleri bir arada bulabilirsiniz. 

Dilediğiniz gibi gönlünüzce alışveriş edebileceğiniz, sizler için güvenli ve hızlı alışveriş süreci vaat eden Shecarf sitesinde yalnızca kaliteli markalara ait ürünler bulundurmaktadır. Birebir görsellerle aynı renk ve desende tarafınıza iletilecek olan ürünler konusunda içiniz rahat olsun. Size keyifli alışverişler dileyerek modası geçmeyecek en iyi 10 eşarp modeli konusunda bilgi vermeye başlayalım! 

1-Siyane Eşarp

Canlı ve parlak renklerin kullanıldığı Siyane Eşarp daha çok genç hanımlara hitap eden ipeksi yapısı ile karşımıza çıkar. 20 farklı renk seçeneği sunarak herkesin beğenisine göre alabileceği bu ürün serisi hafif buruşuk desenli yapısı ile başınıza çok rahatsız edici olmayan bir hareketlilik de katar. Klasik ve sade ürünlerden hoşlanıyorsanız Siyane’nin bu serisini tercih edebilirsiniz.

2-Hint İpek Dama Desenli Monogram Eşarp

Hafif kumaş yapısı ile başınızda yokmuş gibi hissedeceğiniz ve özellikle ilkbahar yaz aylarında sizi ferahlatacak olan Hint İpek Dama Desenli Monogram Eşarp serisi en iyi seçimlerden biridir. Dama desenli eşarp modelleri de zamansız ve modası asla geçmeyecekler listesinde rahatlıkla yerini bulacak ürünler arasındadır. Sade ve hafif hareketli yapısı ile günlük kullanımdan özel günlere kadar her yerde rahatlıkla bu eşarbı kullanabilirsiniz.

3-Pliseli Eşarp

Günümüzde hem yeniden trend olmuş hem de modası asla geçmeyecek şıklıktaki pliseli eşarplardan biri olan Cosie’nin bu ürünü hem geniş yapısı ile kolayca şekillendirmenize olanak tanır hem de bahar renklerini üzerinde büyük bir coşku ile taşır. Başınıza taktıktan sonra neşeli ve pozitif hisler uyandıracak olan bu ürüne mutlaka bir şans vermenizi öneririz. 

4-Shecarf Otantik Desen Püsküllü Hint Pamuk Eşarp

Hem zamansız hem de kendi özgün tarzını oluşturmak isteyen hanımlara hitap eden Shecarf’ın özel üretimi Otantik Desen Püsküllü Hint Pamuk Eşarp serisinin benzersiz tasarımlarını mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz. Farklı renkler ve tasarımlar vaat eden bu ürünler hafif yapılı ve diğer birçok ürün ile aynı kalitede ancak daha hesaplı fiyatı ile ön plana çıkmaktadır. 

5-İpekevi Eşarp

Kendine özgü marka tasarımı ile ön plana çıkan İpekevi Eşarp serisi de modası geçmeyecek en iyi eşarp modellerinden biridir. Farklı yapısı ile dikkat çeken bu ürünler pamuklu içeriğe sahip olup yazın terlemeden, bunalmadan, ferah ferah kullanabileceğiniz kumaş yapısına sahiptir.

6-Beyaz İpek Shecarf Beyaz İpek Logo Desenli

Lüks giyimi seven hanımlara hitap eden Beyaz İpek Shecarf Beyaz İpek Logo Desenli bu ürün serisi çok sayıda renk seçeneği sunmaktadır. Kendi marka logosundan oluşturulmuş desenle karşımıza çıkan bu ürün gösterişli kombinler yapmanıza daima olanak tanıyacaktır. Bu tip bir tasarım da yine klasikleşmiş ve birçok marka tarafından uzun yıllardır tercih edilen modası geçmeyecek nitelikteki tasarımlardan biridir. 

7-İpekhan Pamuklu Eşarp

İpekhan Pamuklu Eşarp zamansız tasarımları olan serilerden biridir. Çiçekli, mandala benzeri, uyumlu farklı renklerin birbiriyle iç içe geçtiği vs. birçok farklı tasarımı bir arada bulunduran bu serinin ürünlerini incelemenizi ve kendi beğeninize göre seçimler yapmanızı öneririz. Daima trend görünmek isteyenler için harika bir ürün olmasının yanı sıra pamuklu yapısı ile de yazın birçok avantaj sunmaktadır. 

8-Harem Scarf Dijital Baskı Tivil Eşarp

Harem Scarf Dijital Baskı Tivil Eşarp, benzersiz tasarımlar kullanmayı seven hanımlara yönelik bir üründür. Sade kombinlerinizi hareketlendirmek ve daha şık hale getirmek için kullanabileceğiniz bu ürün serisinin birçok farklı renk tonu bulunmaktadır. Tivil eşarpların hafif, ince, terletmeyen ve yüze asla yazın yapışmayan yapısı ile kullanımının da çok rahat olduğunu belirtelim. 

9-La Boutique Tivil İpek Eşarp

Hem sezonun son trendi olan hem de asla modasını yitirmeyeceğinden emin olduğumuz ilkbahar yaz koleksiyonu son derece keyifli tasarımlar içeren La Boutique Tivil İpek Eşarp, 90x90cm serisinin ürünlerine de mutlaka göz atmalısınız. Çok hoş ve parlak renkleri büyük bir ustalıkla bir araya getirmiş bu markanın ürünleri hanımlar tarafından daima büyük beğeni ile kullanılır. 

10-Aker İlkbahar Yaz Çiçek Desenli İpek Eşarp

Aker İlkbahar Yaz Çiçek Desenli İpek Eşarp ile öneri listemizi en iyi şekilde sonlandırmak istedik. Yazın büyüsünü tatlı çiçeklerle yansıtan bu ürün kırmızı, beyaz ve bu renklere yakışan tonlarda çiçekleri bir araya getirerek modası asla geçmeyecek bir tasarım elde etmiştir. Bu ve bunun gibi daha birçok birbirinden şık modası geçmeyecek eşarp modellerini incelemek ve kolayca satın almak için Shecarf’ın online alışveriş platformundaki farklı kategorilerde gezinmeyi unutmayınız. 

İlginizi Çekebilir

Günlük Eşarplar Nasıl Olmalıdır ?
Okula Dönüş Eşarplarınızı Nasıl Seçmelisiniz?
Büyük Beden Tesettür Giyim İçin Eşarp ve Şal Modelleri
Yazlık Kombinlerle Uyumlu Eşarp/Şal Modelleri
Yuvarlak Yüz İçin Eşarp Bağlama Biçimleri

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.