Hızlı Hazırlanmayı Sağlayan 7 Şal Önerisi

26-02-2024 12:46
Hızlı Hazırlanmayı Sağlayan 7 Şal Önerisi

Hayatın koşuşturmacasında bazen dışarıya çıkmak veya iş, okul için yaptığımız kombini hızlıca oluşturup tarzımızı bozmadan, kendimizi gün içerisinde eksik ve demode hissetmeden hazırlanmamız gerekebilir. Bunun için size vereceğimiz önerileri uygulayarak kendinizi gün içerisinde gayet güzel, kendiniz gibi ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Bu içeriğimizde şal kullanan hanımların hızlıca hazırlanmasını sağlayabilecek şal modelleri önerilerinde ve bazı başka hızlı hazırlanma tüyolarından söz edeceğiz.

Bekletilen Kombinler 

Dolabınızda sizin için bekleyen bir kombininiz olabilir. Özel günleriniz için ayırdığınız oldukça şık kıyafetleriniz veya şallarınız sizi bekliyor olabilir. Eğer beklemiyorsa da bugünden itibaren kendiniz için yepyeni bir kombin planlayarak hem boş zamanınızı kendiniz için değerlendirebilir hem de hızlıca dışarıya çıkmanız gereken bir gün ortaya çıktığında buna hazırlıklı yakalanmış olursunuz. 

Diyelim ki bir gün dışarı çıkmanız gerekiyor ve hazırlanmak için yalnızca 5 dakikanız var. Ancak siz sadece kıyafet değil buna uygun şal da seçmek durumundasınız. Şalınızı şekillendirmek ve düzgün şekilde bağlayarak gitmeniz de gerekebilir. Bu gibi durumlarda seçim yapmak için ayıracağınız süreyi ortadan kaldırıp tamamen hazırlanmanıza olanak tanımak adına dolabınızda her daim hazırda beklettiğiniz ve yalnızca acele etmeniz gereken zamanlarda kullanabileceğiniz kıyafet artı şal kombininiz olmalıdır. 

Tek Renk Düz Şallar 

Desenli şallar daha şık bir görünüm yakalamanızı sağlayacakken tek renk düz şallardan dolabınızda genel olarak kıyafetlerinize uyabilecek bazı renkler bulundurarak eşarp seçmeniz gereken zamanın kısıtlı olması durumunda bunları kullanabilirsiniz. Her mevsim için farklı kalınlıklarda edinebileceğiniz bu şallar sayesinde kışın üşümeden, yazın ise terlemeden daima şıklığınızı koruyan şallarınız olacaktır.

Hızlı Hazırlanmayı Kolaylaştıracak Boneler Kullanmak 

Şal kullanmak beraberinde bone kullanmayı da getirdiği için bonelerinizin bazılarını da hızlı hazırlanmak adına uygun olan türler arasından seçmenizi öneririz. Örnek olarak lastikli ve başınıza giyerek geçirdiğiniz boneler şal öncesi hazırlık sürecini minimum vakitle sınırlandırmanızı sağlayacaktır. Ayrıca bu tip boneler başınıza direkt oturduğu için şalınızı daha düzgün şekillendirmenize de yardımcı olur. 

Hızlı Hazırlanmayı Kolaylaştıracak Şallar

Gelelim hızlı hazırlanmayı sağlayan 7 şal önerisi konusuna. Evden çıkmadan önce çok daha az vakit harcamak için şu şal modellerine yönelebilirsiniz; 

- Önceden şekillendirilmiş ve başa direkt giyilerek dışarı çıkabileceğiniz şal modelleri

- Tek renkten oluşan şallar 

- Kaymaz özelliği olan ve daha kolay şekillendirebileceğiniz kumaş türlerinde olan şallar 

- Ekoseli her tarza uygun olan modeller

- Kabanınız ile direkt uyumlu olan birkaç şal edinmek 

- Kolay şekillendirilebilen ve şekli uzun süre koruyan dört mevsime uygun pamuklu şallar

- Özel günlerde daha hızlı hazırlanmayı sağlayacak olan abiye şal modelleri. 


Bu önerilerimizi takip etmeniz halinde okula, işe, düğüne, toplantıya, hastaneye vs. acil olarak uyanır uyanmaz gidebileceğiniz herhangi bir yere hızlıca hazırlanıp evden çıkabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

Spor Tesettür Modası için Şal ve Eşarp Modelleri
Yazlık Kombinlerle Uyumlu Eşarp/Şal Modelleri
Hafifliğiyle En Çok Tercih Edilen Eşarp ve Şallar Hangileridir?
Kırışmayan Kumaş Çeşitleri Nelerdir ?
Yazın Sıcağında Terletmeyen Kumaş Türleri

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.