Kına Gecesinde Giyilecek Tesettür Modelleri Nelerdir?

26-01-2024 11:08
Kına Gecesinde Giyilecek Tesettür Modelleri Nelerdir?

Kına gecesi gibi özel davetlerde normal gündelik yaşantımızdan çok daha şık bir giyim tarzı tercih ederek giyimimize ne kadar özen gösterdiğimizi ve bununla hem kendimizi hem de karşı tarafı ne kadar çok önemsediğimizi belirtmiş oluruz. Bu mesajı iletebilmek adına mutlaka kına gecesi gibi davetlerde kıyafet tercihlerimize dikkat etmemiz gerektiği gibi şal ya da eşarp tercihlerimize de dikkat etmemiz gerekir. Bu içeriğimizde sizlere kına gecesinde ne tür şal modellerini tercih edebileceğinizi ve birkaç marka model örneğini vermiş olacağız. 

Abiye Şal ve Eşarp Nedir?

Kına, düğün, yemek, özel toplantı davetleri, dernek geceleri, vakıf sohbetleri gibi önemli olaylar için kullanılabilecek normalden çok daha şık ve çarpıcı görünüm sunan ve kalitesi ile göz dolduran abiye şallar, tesettür giyim tarzını benimsemiş kadınlar için en iyi seçimlerdir. 

Shecarf’ın ürün çeşitliliği sayesinde firmanın online mağazasında pek çok farklı abiye şal modeline rastlamak mümkündür. Bu durumda hanımlar davette giyecekleri kıyafetlere uygun çok sayıda şal ya da eşarp modeline göz gezdirebilir ve hemen siparişini oluşturabilir. 

Davetler söz konusu olduğunda ortada bir kesin tarih bulunduğundan siparişin bir an önce oluşturulması ve davetin son günlerine bırakılmaması gerektiğini de belirtelim. Mümkün olan en kısa süre içerisinde anlaşmalı olunan kargo firmasına abiye şallarınızı teslim edecek olan Shecarf size muhteşem bir alışveriş deneyimi sunar. Ancak kargoda ortaya çıkabilecek aksaklıkları göz önünde bulundurarak eşarp ya da şalınızı ne kadar erken sipariş ederseniz o kadar olumlu sonuç alma ihtimaliniz olacağını unutmamalısınız. 

Abiye Şal ve Eşarp Modelleri

Abiye şal modelleri incelendiğinde her biri birbirinden şık pek çok farklı eşarp ya da şal ile karşılaşırsınız. Son trendlere göre üretilmiş ve klasik birçok modele kolayca, tek bir yerde toplu şekilde ulaşarak zaman kazanmanızı sağlamak için de sizleri Shecarf online alışveriş mağazasına davet ediyoruz. Burada karşılaşabileceğiniz en iyi abiye şal ve eşarp markaları arasında; 

- Armanda

- Aker 

- Arwella

- Eflatun

- Hint İpek

- İpekevi 

- Cardion 

- Cosie yer almaktadır. 


Markaların topluca incelenebileceği sanal bir katalog oluşturulmuş olup bunlar sitede ‘abiye şal’ kategorisinde birleştirilerek kolayca göz atma imkanı sunulmuştur. Modeller incelendiğinde en çok beğenilen görünümler arasında; 

- Deri görünümlü şal 

- Parlaklığı ile göz alan eşarp ve şallar

- Rahat bağlama ve şekillendirme olanağı tanıyan uzunlukta şallar 

- Simli modeller 

- Desenli ve parlak ipek şallar 

- Yakma desenli şallar

- Janjan şal modelleri 

- Leopar desenli ışıltılı modeller 

- Hafif parlak şallar


Vegan ipek herbal (%100 bitkisel) şallar bulunmaktadır. 


Örnek olarak muhteşem kombininizi Arwella markasının farklı renklerde üretip Shecarf’ta satışa sunduğu Hafif Parlak Abiye Şal modellerinden biriyle tamamlayarak kına gecesinde muhteşem bir tarz oluşturabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

Eşarp ve Şal Bakımı Nasıl Yapılır ?
Günlük Eşarplar Nasıl Olmalıdır ? 
Klasik Giyim İçin Şal ve Eşarp Seçimi Nasıl Olmalı ?
Tesettür Abiye İçin Şal ve Eşarp Önerileri
Spor Tesettür Modası için Şal ve Eşarp Modelleri

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.